lørdag 30. mai 2009

Hverdagsveske

Lenge siden jeg har blogget,men livet kommer av og til i veien...
Jeg har sydd noe innimellom:
"Hus i fjæra" - 2 stk.løpere og 2 puter.Hadde en kit som hadde tørket ferdig:))
Bilder må komme senere.
Dessuten 4 stk av disse hverdagsveskene til AnnAKa - har bare bilde av den jeg bruker akkurat nå, ettersom jeg ikke er hjemme.Har sydd 2 stk.i japanske stoff og en i de lyse fargene Ann hadde på mønsteret og denne.
Jeg har også maskinquiltet endel topper til diverse bekjente og sydd noen modeller til Unni(Stoff og Idè)
Og akkurat nå er jeg i Vadsø og ser til min syke mor,hun er i sitt 81 år og vi er ikke sikre på hvordan dette går?Hun har det slett ikke bra,så jeg pendler på skift med mine tre brødre mellom Vadsø og Kirkenes sykehus(17 mil hver vei).Godt å ha mange uferdige stitchery'er tilgjengelig !

Long time since I last blogged,but life has interfered....
Some sewing :I have done a kit from Vera's design - it was 2 Runners and 2 Cushions featuring coastal houses and fishing gears from the North of Norway.Pix'es are coming.
And-I have done four of these new "Everyday's Totes"designed by AnnAKa.This one showing up here, is my very own,the other three ( in different colors) is back home ..soooo pix'es later there too!I have machinequilted quite a few tops for some of my quilting buddies and sewn some models for a shop nearby:))Right now I am in my hometown Vadsø ,visiting my very sick mom.She is at a hospital in a city 160 miles from here, so we are taking each turn,my three brothers an me.Not very clear about the outcome of all this ,she is 81 in july....

6 kommentarer:

Anne-Grethe sa...

Så kjapp du er med veskesyinga! Lekker den du bruker til vanlig. Skal si du har produsert selv om ikke alt havner på bloggen...Håper det går bra med moren din og at vi kan sees på onsdag?

Merete sa...

4 vesker, du er da jammen meg effektiv, har ikke kommet lenger enn til å se på mønsteret og tenke at jeg skal sy veska jeg da:-)

Sølvi's blog sa...

Kjempefin veske. Håper det går bra med moren din

Inger sa...

Flott veske Berit, og ikke mindre enn 4 stk. Jeg er imponert. Håper det går greit med moren din, og at vi ses på onsdag.

Sigrun sa...

4 vesker, jeg er stum. Du er jo så effektiv. Den du viser bilde av er lekker. Tenker på deg ekstra nå når mammaen din er syk. Jeg vet veldig godt hvordan det er, min døde for noen uker siden, nær 80 år. ta vare på deg selv, det er godt du klarer å sy litt stitchery.

Elins systue sa...

Artig sommerveske