lørdag 25. oktober 2008

Vesker med krympestoff


Vi er igang med et nytt kurs med Ann(AKa) her på Storsteinnes.
Denne gangen prøver vi å jobbe med krympestoff, som nok mest er i bruk til kostymesøm ved ulike teatre og operaer rundt om i verden?Og de fleste av oss synes jo det er helt magisk..:))I veska over er det brukt i bl.a hjertene ,og i veska under er det brukt i lokket.

I am attending a class with AnnAKa right now,still one day left next week...
We are working with a shrinking fabric,that is mostlymostly in costume sewing at the Operas and Theaters worldwide.It has almost a magic effect ..!
On the tote over I have used it in the hearts and handles, and on the purse under it is used on the front lap- under the buttons and applique.

6 kommentarer:

Anne-Grethe sa...

Flotte vesker, Berit. Artig med nye metoder for dekorering. Ann er flink til å finne på nye ting som frister oss quiltere...

2ne sa...

Fine vesker du har laget. Krympesøm er en flott teknikk og fin til detaljer. Har selv prøvd å sy litt med dette men det er en stund siden nå.

Inger sa...

Kjempeflotte vesker. Skulle gjerne hatt det kurset, ja, men tiden strekker nok ikke til på denne siden av årsskiftet. Gleder meg til å se resten.

Oddbjørg sa...

Fine vesker! Om noen uker skal jeg også på veskekurs med AnnAKa. Gleder meg til å prøve krympestoff - det er nytt for meg.

~PakKaramu~ sa...

Hello

Visit you from Malaysia

Cristina sa...

Tanti tanti auguri di Buon Natale...un bacione
cri